Aquí, Jesús

creucel

 

Benvinguda, benvingut en aquest espai de l’església.

Potser has caigut aquí per casualitat, buscant informació d’adreces i moments de trobada, o simplement amb la curiositat pròpia de qui vol acostar-se a d’altres maneres d’habitar la vida que ens és regalada.

Doncs aquí trobaràs a Jesús.

La Bíblia explica que Ell és el Fill de Déu, que se’ns ha fet proper als ésser humans per amor. Ell, qui és la resplendor de la seva glòria i empremta de la seva essència, es va empetitir des de l’infinit per encabir-se en un cos humà. D’aquesta manera es va identificar amb la nostra situació, les nostres condicions físiques i emocionals, les alegries i les misèries.

Jesús –sempre segons la Bíblia–, va ser l’expressió màxima d’un Déu proper, un Déu amb personalitat definida que sempre ha buscat el bé per a les persones –les seves criatures–, i que s’ha interessat des del principi en mantenir una relació quotidiana i per a benedicció de cada persona en particular. 

La Bíblia explica també que, ja molt al principi, tot es va esguerrar, quan l’ésser humà va decidir prescindir de Déu. Aleshores la mort es va instal·lar en la naturalesa, en les relacions humanes, en el propi cor. I, al final, la mort física i la separació per sempre del Senyor, que és el que es coneix com a mort eterna.

Jesús es qui ve a pagar el preu d’aquesta elecció ruïnosa, i ja hauràs sentit a parlar de la seva mort a una creu, després d’un judici il·legal i unes acusacions infundades. En realitat, allà a la creu es comprava a preu de sang la possibilitat del restabliment de la relació amb el Senyor, un cop quedaven pagats els pecats de tota la humanitat.

 

L’entrega de Jesús suposava per a cadascuna i cadascun de nosaltres l’oportunitat de ser unes noves persones, amb el deute individual davant Déu saldat per sempre més, i l’opció de viure aquí una vida plena amb propòsit, esperança i pau, i a més a més, gaudir l’eternitat a la casa del Pare celestial.

Sí, sona espectacular, ho sé, però la Bíblia insisteix en que això és així i, fins a dia d’avui, totes les promeses que Déu ha fet i queden enregistrades a la seva Paraula, s’han complert, la qual cosa és garantia de la seva fiabilitat.

Quan t’acostis aquí, a l’església, et parlarem de Jesús, que és el centre de tot. I t’explicarem més detingudament com es mostra el seu amor vers les persones, les seves paraules i els seus fets, i com promet acompanyar-te en el dia a dia, i proveir-te del goig, la força i el consol necessaris.

En tot cas, pren nota: el que és important és acostar-te al Senyor, veure’t amb claredat davant d’Ell, respecte de la seva santedat i els teus errors i pecats, i penedir-te. I si li demanes perdó, tindràs una vida nova dins teu, i et sabràs rescatada, justificada, reconciliada, salvat, redimit, adoptat.

Avui és el dia perfecte per a prendre aquestes decisions de repercussió eterna, Jesús t’espera amb els braços oberts. I millor avui que demà, ja que és una qüestió urgent, literalment de vida o mort.

Que Déu et beneeixi!

“Déu ha estimat tant el món, que ha donat el seu Fill únic perquè tot el qui creu en ell no es perdi, sinó que tingui vida eterna” (Joan 3:16)

_______________

* Si vols ampliar una mica més aquesta informació, ves al següent enllaç: Vull saber-ne més.